Vloerwissers

Vloerwisser

De Ideale vloerwisser helpt je 5x sneller werken en verwijdert meer stof dan traditionele hulpmiddelen. Je werkt geruisloos en neemt moeiteloos alle hoeken en bochten mee. Dankzij het Ideale service systeem heb je altijd propere wissers, zonder omkijken.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Stille, wendbare stofvreter

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Grote tijdswinst

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Eco-textiel

images/icons/icoon_Twee-weken-gratis-proef.svg

Twee weken gratis proef

images/icons/icoon_Alles-netjes-zonder-zorgen.svg

Alles netjes, zonder zorgen

images/icons/icoon_Geen-aankoop-en-slijtagekosten.svg

Geen aankoop- en slijtagekosten

Makkelijk hanteerbare vuilmagneet
Gladde of tegelvloeren schoonmaken wordt kinderspel met Ideale vloerwissers. Gedaan met het vallen over snoeren en het sleuren met stofzuigers, emmers en schoonmaakmiddelen. Met een vloerwisser beweeg je je geruisloos verder en kan je moeiteloos onder rekken en in hoeken schoonvegen. Je kan kiezen uit 5 verschillende formaten wissers, voor kleine en grote oppervlakken.

Om geen stof te doen opwaaien zoals een borstel, zijn de vloerwissers van Ideale gemaakt van high twist nylon garens die bijzonder veel stof en vuil capteren. De garens bestaan voor 50% uit milieuvriendelijke gerecycleerde petflessen en 50% uit zuiver nylon granulaat. Ze strengelen nooit in elkaar en blijven steeds optimaal werken. Onze Ideale impregnatie met frisse biologisch afbreekbare vuilvangzeep verhoogt hun stofopname met 33% ten opzichte van traditionele (katoenen) wissers. De zeep zorgt ervoor dat stof en vuil zich in de vezels vastzet en laat geen sporen na op de vloer.

Omwisselsysteem zonder zorgen
Tijdens elke service beurt worden de vloerwissers diep gereinigd en opnieuw geïmpregneerd met fris geparfumeerde, biologisch afbreekbare vuilvangzeep. Deze wasbeurt herstelt telkens opnieuw de volledige opnamecapaciteit van de wissers. Ondertussen werk jij verder met alweer proper materiaal, zonder er iets voor te doen. Voor deze service staat Ideale bekend. Probeer het zelf eens uit!

Toepassingen
De standaard vloerwisser van Ideale wordt meest gebruikt in grote handelszaken, industriële omgevingen, scholen en sportinstellingen.
In de schoonmaakindustrie zijn ze een zeer begeerd instrument. De poetsdienst werkt niet alleen 5x sneller en in alle stilte, de vloerwisser is ook ergonomisch een pareltje in gebruik.

Tijdsbesparing

Tijdsbesparing

De vloerwissers van Ideale zijn beschikbaar in verschillende formaten:

  • 50 cm
  • 60 cm
  • 75 cm
  • 105 cm
  • 210 cm

 Tabel Stofwissers

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100