Vloerwissers

Extralichte vloerwisser

Voor ultra flexibiliteit bij het poetsen raadt Ideale de extralichte vloerwisser met velcro aan. Een “light” wisser met verstelbare steel, die 360° kan ronddraaien. Super handig voor kleine hoekjes en kantjes, en toch steeds ergonomisch in gebruik.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Ultra flexibel en wendbaar

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Ergonomisch en lichtgewicht

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Eco-textiel

images/icons/icoon_Twee-weken-gratis-proef.svg

Twee weken gratis proef

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Automatische en stipte omwisseling

images/icons/icoon_Geen-aankoop-en-slijtagekosten.svg

Geen aankoop- en slijtagekosten

De meest flexibele, lichte vloerwisser
Met deze lichte vloerwisser veeg je ook daar waar stof en vuil moeilijker bereikbaar zijn. Op plaatsen waar de doorgang smaller is, of veel meubilair staat, kan je met deze flexibele vloerwisser makkelijk schoonmaken. De lichtgewicht, uitrekbare steel met ergonomisch handvat maakt deze vloerwisser super hanteerbaar en voorkomt vaak gehoorde pols- en rugklachten.

Om geen stof te doen opwaaien zoals een borstel, zijn de vloerwissers van Ideale gemaakt van high twist nylon garens die bijzonder veel stof en vuil capteren. De garens bestaan voor 50% uit milieuvriendelijke gerecycleerde petflessen en 50% uit zuiver nylon granulaat. Ze strengelen nooit in elkaar en blijven steeds optimaal werken. Onze Ideale impregnatie met frisse biologisch afbreekbare vuilvangzeep verhoogt hun stofopname met 33% ten opzichte van traditionele (katoenen) wissers. De zeep zorgt ervoor dat stof en vuil zich in de vezels vastzet en laat geen sporen na op de vloer.

Omwisselsysteem zonder zorgen
Tijdens elke service beurt worden de vloerwissers diep gereinigd en opnieuw geïmpregneerd met fris geparfumeerde, biologisch afbreekbare vuilvangzeep. Deze wasbeurt herstelt telkens opnieuw de volledige opnamecapaciteit van de wissers. Ondertussen werk jij verder met alweer proper materiaal, zonder er iets voor te doen. Voor deze service staat Ideale bekend. Probeer het zelf eens uit!

Toepassingen
De extralichte vloerwisser met velcro is een handige wisser in kleinere handelszaken en boetieks. Ook schoonmaakbedrijven zijn grote fan omdat hij geruisloos werkt en de pijnklachten aan de pols en de rug drastisch vermindert.

Tijdsbesparing

Tijdsbesparing

De extralichte vloerwisser is 55 cm breed en is beschikbaar in 1 kleur: zwart/zilver.
De telescopische steel is verstelbaar in de hoogte, van 100 tot 180 cm lang.

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100