Handwissers

Handwisser

De handwisser van Ideale heeft echt alles in huis. Hij ligt zeer licht in de hand en is bijzonder wendbaar, een plezier om mee te werken. Ideale wissers trekken stof krachtig aan en hebben een grotere vuilcapaciteit dan wegwerpalternatieven.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Ergonomisch

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Bijzonder vuil-absorberend

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Eco-textiel

images/icons/icoon_Twee-weken-gratis-proef.svg

Twee weken gratis proef

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Automatische, stipte omwisseling

images/icons/icoon_Geen-aankoop-en-slijtagekosten.svg

Geen aankoop- en slijtagekosten

Lichte handwisser
Ideale handwissers vegen in een handomdraai allerlei oppervlaktes schoon. Zowel magazijninstellingen, kasten en machines, als goederen op rekken, moeilijker bereikbaar leidingwerk en veel meer.

Om geen stof te doen opwaaien zoals een borstel, zijn de handwissers van Ideale gemaakt van high twist nylon garens die bijzonder veel stof en vuil capteren. De garens bestaan voor 50% uit milieuvriendelijke gerecycleerde petflessen en 50% uit zuiver nylon granulaat. Ze strengelen nooit in elkaar en blijven steeds optimaal werken. Onze Ideale impregnatie met frisse biologisch afbreekbare vuilvangzeep verhoogt hun stofopname met 33% ten opzichte van traditionele (katoenen) wissers. De zeep zorgt ervoor dat stof en vuil zich in de vezels vastzet en laat geen sporen na.

Omwisselsysteem zonder zorgen
Tijdens elke service beurt worden de stofwissers diep gereinigd en opnieuw geïmpregneerd met fris geparfumeerde, biologisch afbreekbare vuilvangzeep. Deze wasbeurt herstelt telkens opnieuw de volledige opnamecapaciteit van de wissers. Ondertussen werk jij verder met alweer proper materiaal, zonder er iets voor te doen. Voor deze service staat Ideale bekend. Probeer het zelf eens uit!

Toepassingen
Ideale handwissers bewijzen eender waar hun nut. Door hun aantrekkingskracht op stof gaat het stofwissen veel sneller; gegarandeerd bespaar je kosten en tijd!
Omdat ze zo licht en flexibel zijn, kan iedereen deze ergonomische, Ideale handwissers ook makkelijk hanteren. En ze veroorzaken niet de traditionele pijnklachten die vaak optreden door het veelvuldig uitwringen van poetsdoeken.

De ergonomische handwisser van Ideale is beschikbaar in 2 formaten:

  • 17,5 cm
  • 45 cm

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100