Ideale vandaag!

Nieuwe zuinige droogkast 1000kg per uur!

Nieuwe zuinige droogkast 1000kg per uur!

Sinds maandag 15/10/18 hebben we een nieuwe zuinige droogkast in gebruik waar we ongeveer 500kg per 30 minuten in kunnen drogen. Bedankt team Sensotechnics, Triveneta en Blömer Textiles voor de samenwerking.

IMG 6948

Wil je dit artikel delen?

Lees meer interessante artikels die u misschien ook boeien?

Ideale droogloopmatten houden het schoon en veilig!

De herfst is begonnen. Vuile en natte vloeren maken de inkom ondertussen onveilig en "vies". Heb je graag een mooie en schone vloer? Probeer dan gratis onze Ideale droogloopmatten, ze houden het schoon!

Schoonloopmat bij inkom houdt 90% vuil tegen!

“Je hebt maar één kans op een goede eerste indruk”, dat is een waarheid als een koe. Antivuilmatten huren is de boodschap. De eerste blik die de klant in een winkel werpt bepaalt voor een groot stuk een al dan niet goede indruk. De vloer verschilt op één gebied alvast grondig van de rest van de winkel: ’s ochtends de winkel openen met een propere vloer biedt geen garantie voor de rest van de dag… en daar zijn de klanten zelf een beetje verantwoordelijk voor. Een droog- of schoonloopmat brengt soelaas…

3 vragen over logomatten

Logomatten zijn er in alle kleuren en formaten. Daar zijn natuurlijk geen standaarden van, want een logomat kies je altijd op maat van jouw bedrijf. De Ideale logomatten blijven lang mooi en worden dankzij onze vlekkeloze omruilservice regelmatig gereinigd. Lees hieronder de meest gestelde vragen die we horen over Ideale logomatten.

Nieuws overzicht