Ideale vandaag!

Beknibbel niet op je schoonloopmatten

Beknibbel niet op je schoonloopmatten

Schoonloopmatten zijn onmisbaar voor elke bedrijf. Daarop beknibbelen is dan ook absoluut uit den boze. Investeer in een goede partner die nette en absorberende matten levert. Dat is goed voor het imago van het bedrijf én het is beter voor de vloeren en gezondheid van uw medewerkers.

Investering in een droogloopmatten service is zo terugverdiend

Het is belangrijk dat er aan de ingang van het gebouw een kwalitatieve schoonloopmat ligt. Kies niet zomaar voor de allergoedkoopste variant en vervang oude en kapotte matten tijdig. De investering in betere deurmatten zoals een droogloopmat haalt uw bedrijf er in een mum van tijd weer uit. Hoe dan? Enerzijds doordat uw vloeren langer schoon blijven en er dus minder moet schoongemaakt worden. Anderzijds doordat klanten en bezoekers een betere beleving ervaren en dus langer en aangenamer in het bedrijf vertoeven / aanwezig zijn.

E0a70f72bdae9885bfc32d7cd19a26a1 LRode lopers
 

Het imago van de schoonloopmat verbeteren

Dat deurmatten nog steeds kampen met een verwaarloosd imago, zal voor de meesten geen verassing zijn. Een deurmat leggen is alvast wel de goede weg inslagen maar ze operationeel houden daar zijn vele bedrijven nog lang niet mee bezig. Dit negatieve beeld wordt regelmatig bevestigt als je vuile en versleten deurmatten ziet liggen. “Of zelfs een dweil aan de deur!” Als de matten niet in orde zijn of verzadigd zijn dan kunnen ze hun werk niet uitvoeren nl. vuile voeten stoppen! Kies een mattenleverancier die zorgt voor nette en antislip schoonloopmatten en je hebt de helft gewonnen. Als je echt goed wil doen dan kan kies je voor een service-formule waarbij de vuile schoonloopmatten periodiek worden opgehaald en worden vervangen door schone die operationeel zijn.

Bedrukte schoonloopmatten zorgen voor een persoonlijke touch

Klanten en bezoekers ervaren als eerste het uitzicht van de entree in het bedrijf. Als je een schoonloopmat met een bedrukking huurt dan kan je ook nog eens een boodschap overbrengen. Helemaal mee met de huidige trends van vandaag worden deze bedrukte garens gemaakt van gerecycleerde PET flessen. Ze schrapen het vuil van de schoenzolen en de vloer blijft schoon. U kan bedrukte matten samenstellen volgens uw logo of boodschap met verschillende kleuren.

Dirty Entrence Mat       Schone Deurmat

Deurmatten op maat (verzonken vloermatkader)

Indien u over een verzonken vloermatkader beschikt worden er 2 schoonloopmatten op maat voor u gemaakt door het service bedrijf. 1 Schoonloopmat is operationeel in uw bedrijf of winkel. De 2e schoonloopmat op maat is in de Wasserij in onderhoud. De service medewerker snijdt deze mat op maat van uw kader. Netjes en zorgen zorgen.

Vloermatkader mat op maat

Maak het de schoonmaker gemakkelijk(er)

Voor een bedrijf of winkel is (vloer) onderhoud een grote investering. Dat wordt in elk geval keer op keer gesteld. Het is daarom natuurlijk zaak om het de schoonmaker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zorg dat de schoonmaker gelukkig is, gezond is en zo lang mogelijk kan blijven door werken. Huur daarom ook goede schoonloopmatten! De schoonmaker zal tijd over hebben die u kan investeren in andere punten die nu niet aan bod komen. Of u maakt een financiële besparing. De droogloopmat houdt tot 80% van het vuil tegen en is daarmee de goedkoopste werkkracht van heel het bedrijf!

Slimme bedrijven maken slimme investeringen

Als u volgende keer een vuile of versleten deurmat ziet liggen. Of de winkelvloer is helemaal besmeurd. Denk dan eens aan matten huren. Een droogloopmat of een schoonloopmat als entreemat leggen zal de winkel schoon houden, de beleving aantrekkelijker maken en u een mooie besparing opleveren.

Tekst. Wasserij Ideale – www.ideale.be – 28/1/19

Wil je dit artikel delen?

Lees meer interessante artikels die u misschien ook boeien?

Ideale droogloopmatten houden het schoon en veilig!

De herfst is begonnen. Vuile en natte vloeren maken de inkom ondertussen onveilig en "vies". Heb je graag een mooie en schone vloer? Probeer dan gratis onze Ideale droogloopmatten, ze houden het schoon!

Nieuwe zuinige droogkast 1000kg per uur!

Sinds maandag 15/10/18 hebben we een nieuwe zuinige droogkast in gebruik waar we ongeveer 500kg per 30 minuten in kunnen drogen. Bedankt team Sensotechnics, Triveneta en Blömer Textiles voor de samenwerking.

Schoonloopmat bij inkom houdt 90% vuil tegen!

“Je hebt maar één kans op een goede eerste indruk”, dat is een waarheid als een koe. Antivuilmatten huren is de boodschap. De eerste blik die de klant in een winkel werpt bepaalt voor een groot stuk een al dan niet goede indruk. De vloer verschilt op één gebied alvast grondig van de rest van de winkel: ’s ochtends de winkel openen met een propere vloer biedt geen garantie voor de rest van de dag… en daar zijn de klanten zelf een beetje verantwoordelijk voor. Een droog- of schoonloopmat brengt soelaas…

Nieuws overzicht