Ideale vandaag!

Ideale droogloopmatten houden het schoon en veilig!

Ideale droogloopmatten houden het schoon en veilig!

De herfst is begonnen. Vuile en natte vloeren maken de inkom ondertussen onveilig en "vies". Heb je graag een mooie en schone vloer? Probeer dan gratis onze Ideale droogloopmatten, ze houden het schoon!

Waarom een droogloopmat?

Uitstraling

De uitstraling van een winkel of entree wordt door verschillende factoren beïnvloed. Netheid is er zeker één van. De eerste bezoeker van de dag kan de vloer al meteen vuil maken en dan worden de geleverde inspanningen bij de volgende bezoeker onzichtbaar.

Besparen op werk

Voortdurend rondlopen met een dweil of mop is een mogelijkheid maar het maakt geen goede indruk en bovendien is het enorm arbeidsintensief. Een schoonloopmat bij de ingang vermindert het risico op binnenkomend vuil drastisch en vermijdt onder meer dat men herhaaldelijk moet schoonmaken.

Gezondheid

Een belangrijk hygiënisch aspect: hoe meer vuil men kan tegenhouden aan de ingang, hoe minder rondvliegende stofdeeltjes er in de winkel of het gebouw aanwezig zijn. Gezonde lucht vermindert de kans op ziekteverzuim. Matten verhuurders maken zich sterk dat meer dan 90% van het vuil aan de ingang kan worden tegengehouden door het huren van droogloopmatten.

Katoenen droogloopmatten

Katoen is een natuurlijke vezel die zeer makkelijk vuil en vocht absorbeert. Over deze antivuilmat wandelen volstaat opdat de mat het vuil zou opnemen. Het lichaamsgewicht duwt de schoenzool in de katoenen vezels waarna als het ware de katoen alle vuil en vocht opneemt zoals een “handdoek”. Een kwaliteitsvolle katoenen droogloopmat bevat 1050gram katoen per m² en is behandeld met een biologische vuilvangzeep. Deze behandeling houdt de mat minuscuul vochtig waardoor ze als een magneet het vuil aantrekt.

Cat Anti Vuilmatten Katoenen Droogloopmat 0

Kopen of huren?

Dat is de vraag waar zoveel mensen mee zitten. Voor de belangrijkste aanbieders van schoonloopmatten is er geen twijfel. “Huur” matten met een service is de boodschap. Het is absurd om een schoonloopmat te kopen wegens verschillende redenen. Neem een service module om volgende redenen.

De service module

Dienstverleners verkopen geen matten maar verlenen een dienst: een matten service. Die houdt in het leveren en vervangen van anti-vuilmatten. Het belang van het vervangen (of reinigen) wordt wel eens onderschat. Een droogloopmat of schoonloopmat die niet proper is functioneert gewoon niet meer. Zelfs een beetje uitkloppen of stofzuigen helpt nauwelijks. Matten dienstverleners hebben daarvoor speciale reinigingstechnieken en machines. Zelfs voor gepersonaliseerde matten of logomatten is een service systeem mogelijk. Zo wordt de logomat dubbel geproduceerd waarbij 1 bedrukte logomat bij de klant aanwezig is terwijl de andere in de wasserij gewassen wordt.

Matten Service  2013 MG 2672bng

Vervanging

Om de juiste frequentie te bepalen hebben de spelers een eenvoudige werkwijze bedacht. Er wordt een schoonloopmat 2 weken op proef geplaatst en na de periode kan er worden vastgesteld hoe vuil de antivuilmat is. Zo wordt de ideale wisselfrequentie voor de matten bepaald. In vele gevallen worden de huurmatten om de 2 weken gewisseld. Wekelijks of 4 wekelijks zijn echter ook voorkomende wissel frequenties voor schoonloopmatten.

 

Wil je dit artikel delen?

Lees meer interessante artikels die u misschien ook boeien?

Beknibbel niet op je schoonloopmatten

Schoonloopmatten zijn onmisbaar voor elke bedrijf. Daarop beknibbelen is dan ook absoluut uit den boze. Investeer in een goede partner die nette en absorberende matten levert. Dat is goed voor het imago van het bedrijf én het is beter voor de vloeren en gezondheid van uw medewerkers.

Nieuwe zuinige droogkast 1000kg per uur!

Sinds maandag 15/10/18 hebben we een nieuwe zuinige droogkast in gebruik waar we ongeveer 500kg per 30 minuten in kunnen drogen. Bedankt team Sensotechnics, Triveneta en Blömer Textiles voor de samenwerking.

Schoonloopmat bij inkom houdt 90% vuil tegen!

“Je hebt maar één kans op een goede eerste indruk”, dat is een waarheid als een koe. Antivuilmatten huren is de boodschap. De eerste blik die de klant in een winkel werpt bepaalt voor een groot stuk een al dan niet goede indruk. De vloer verschilt op één gebied alvast grondig van de rest van de winkel: ’s ochtends de winkel openen met een propere vloer biedt geen garantie voor de rest van de dag… en daar zijn de klanten zelf een beetje verantwoordelijk voor. Een droog- of schoonloopmat brengt soelaas…

Nieuws overzicht