Automaten

Maxima toiletrolhouder

De Maxima toiletrolhouder reserverol is de ideale keuze voor grote verbruikers, en bijzonder doeltreffend als je minder verbruik wenst. Zijn behuizing geeft plaats aan een jumbo rol en het restant van een vorige rol. Systeem met slimme scheiding, waardoor je tot 20% op papierverbruik kan besparen.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Werkt restanten weg

images/icons/icoon_Vinkje.svg

20% minder verbruik

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Jumbo reserverol

images/icons/icoon_Montage-en-onderhoud-door-Ideale.svg

Montage en onderhoud door Ideale

images/icons/icoon_Automatisch-en-stipt.svg

Automatische en stipte aanvulling

images/icons/icoon_Altijd-proper-zonder-zorgen.svg

Geen zorgen voor jou

Worden jouw toiletten druk bezocht, dan is de Maxima toiletrolhouder een handig, hygiënisch en zuinig systeem. Hij biedt plaats aan een grote jumborol van ongeveer 280 meter en het restant van de vorige rol. Hierdoor is de continuïteit van je papiervoorraad verzekerd. En je toilet behoudt een opgeruimde indruk, omdat je geen reserve rollen moet stockeren. Via het doorzichtige kijkvenster houd je de voorraad makkelijk in het oog.

Als vulling raden wij de Ideale jumbo rollen aan. Deze bestaan uit tweelaagse, zachte en zuivere celstof met ECO-label kwaliteit. Dit papier is makkelijk afbreekbaar en voorkomt verstoppingen.

Zorgeloos service systeem
Natuurlijk staat ook in jouw bedrijf hygiëne voorop. Bij Ideale nemen we je alle zorgen uit handen. Dankzij ons zorgeloos service systeem worden de automaten regelmatig nagekeken en zo nodig vernieuwd, en ook de voorraad wordt altijd stipt en tijdig aangevuld. Ook de plaatsing van de Maxima toiletrolhouder wordt door onze servicemedewerkers verzorgd.

Afmetingen Maxima Toiletrolhouder

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100