Professionele servicematten

Katoenen droogloopmat

Dankzij zijn super absorberende vermogen is de katoenen droogloopmat de echte topfavoriet. De Ideale katoenen antivuilmat houdt alle soorten vloeren netjes proper en zo goed als helemaal droog (95%!). Vuil en vocht worden dankzij onze impregnatie zelfs na één stap op de mat tegengehouden.

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Bijzonder absorberend

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Houd vuil en vocht vast

images/icons/icoon_Vinkje.svg

Houdt vloeren schoon en droog

images/icons/icoon_Alles-netjes-zonder-zorgen.svg

Alles netjes, zonder zorgen

images/icons/icoon_Twee-weken-gratis-proef.svg

Twee weken gratis proef

images/icons/icoon_Topkwaliteit.svg

Uitsluitend topkwaliteit

Katoen, de hoogste efficiëntie
Katoen heeft van nature een bijzonder groot absorptievermogen. Het slorpt niet alleen stof en zand op, maar ook extreem vuil zoals oliën en vetten. De Ideale katoenen mat bevat 1050 gram katoen per vierkante meter, wat behoorlijk veel is en net het effect versterkt.
Ook de Ideale behandeling van de katoenen mat met een biologisch afbreekbare vuilvangzeep zorgt voor een verhoogde werking. De mat is een effectieve buffer die het vuil vasthoudt.

Vlekkeloos service systeem
De krachtige vuilopnamecapaciteit van antivuilmatten blijft enkel behouden wanneer ze regelmatig professioneel gereinigd en geïmpregneerd worden. Bij Ideale nemen we je dit alles uit handen. Dankzij ons vlekkeloos service systeem vermijd je vuile matten en heb je geen aankoop- of slijtagekosten.

Toepassingen
Deze combinatie van schoonloopmat en droogloopmat in één wordt overal gebruikt. In handelszaken, bedrijven, instellingen en scholen tot zelfs garages en industriële gebouwen. Dankzij de rubberen antislip basis blijft de katoenen mat altijd netjes op zijn plaats (liggen?).

Uitsluitend topkwaliteit

OEKO TEX 100 RGB Klein

De katoenen mat is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De kleuropties zijn altijd een combinatie van zwart met wit, bruin, rood, groen of blauw.

Afmetingen

De afmetingen variëren tussen 75 x 85 cm en 150 x 250 cm en zijn kleurafhankelijk. Vraag ons advies.


Kleuren detail

Tabel Katoenen Droogloopmat 2023

Zwart-blauw

Zwart-bruin

Zwart-wit

Beoordelingen

You are not logged in. Please login to continue

Je beoordeling:
Maximum aantal tekens: 100