Ideale vandaag!

Handhygiëne: desinfecteren of wassen?

Handhygiëne: desinfecteren of wassen?

Wanneer je dagelijks bezoekers ontvangt is het niet eenvoudig om in deze onzekere 'corona' tijden alles zuiver te houden. Bezoekers hebben geen toegang tot water en zeep dus een desinfectie zuil is een must have.

Zuiver houden van uw locatie.

Allereerst willen we zeggen dat Ideale al jaren zuiverheid en netheid aan al zijn klanten promoot. Water, zeep, lang genoeg wrijven en goed afdrogen is voldoende om zuivere handen te verkrijgen. Echter als bezoekers geen toegang hebben tot water en zeep kan een hygiëne station zoals een desinfectie zuil een oplossing bieden aan de inkom van uw winkel, kantoor of magazijn.

Ontsmetten, ook dat nog...

Omdat u al genoeg tijd en energie in het opbouwen van uw zaak of bedrijf moet steken hebben wij bij Ideale sinds jaren ons service hygiëne station. U plaatst deze stevige desinfectie zuil met antibacteriële gel, die voldoed aan de Europese EN1500 norm voor handontsmetting, aan de inkom en biedt uw bezoekers zo de mogelijk de hand hygiëne te bewaren. Dit geeft uw werknemers, u zelf en uw bezoekers een goed gevoel. Laat deze dienst echter over aan professionals zoals Ideale en kies voor het Ideale hygiënestation of de Ideale desinfectiezuil met service...

Waarom de desinfectie zuil met service van Ideale?

Bij Ideale hebben we ervaring in het ontzorgen van klanten waardoor deze geen zorgen omtrent hun bedrijfshygiëne hebben. We werken met degelijke en mooie materialen (met certificaten), alsook met de beste ontsmettingsmiddelen, handdoekjes en zepen om een optimale bedrijfshygiëne te garanderen aan onze klanten. Volgens een afgesproken frequentie bezoeken we uw bedrijf en vullen het hygiëne station of desinfectiezuil aan, uw heeft zo geen zorgen en altijd voldoende handdesinfectie aanwezig. Maar vooral ook tevreden medewerkers en bezoekers want u geeft een goed voorbeeld!

Voorbeeld van onze desinfectie zuil

Desinfectie Zuil 2020

Hygiëne station met desinfecterende handgel en vouwhanddoekjes

Hygiene Station Met Desinfectie 2020

Het antwoord op uw vragen omtrent bedrijfshygiëne vindt u bij Ideale, bel of mail ons voor gratis advies!

Wil je dit artikel delen?

Lees meer interessante artikels die u misschien ook boeien?

Nieuws overzicht