Ideale vandaag!

De Ideale vloerwisser voor sporthallen en grote oppervlaktes

De Ideale vloerwisser voor sporthallen en grote oppervlaktes

Wanneer je dagelijks vele bezoekers hebt die ieder op zich het nodige vuil en vocht meenemen naar binnen is het proper maken en houden van de vloer  een hele karwei.  Hoe begin je in hemelsnaam aan het schoonmaken van een grote oppervlakte? Met de vloerwissers van Ideale ben je al een heel stuk op de goede weg!

Proper maken en houden van je locatie

Wanneer je uren bent bezig geweest en de vloer is eindelijk proper, merk je vaak minder dan een  uurtje later dat je er haast niets meer van ziet. Dit is niet alleen heel vervelend maar ook enorm tijd-absorberend zeker als je nog andere, soms belangrijkere, taken te verrichten hebt. Gelukkig is er ook een mogelijkheid om op een snelle en efficiënte manier te poetsen. Vloerwissers van ideale zijn niet alleen vloerwissers van de beste kwaliteit, ook zijn ze super-stof en vocht absorberend. Omwille van  de bewegelijkheid van de vloerwisser kan je tot wel 75 % van je tijd besparen en een langdurend effect van je poetsbeurt genereren. Doordat je geen onderhoud hebt aan de vloerwisser is hij ook op alle momenten van de dag klaar om met te werken. Zo kan jij, je tijd beter besteden aan andere zaken dan schoonmaken!

Stofzuigen? Vegen? Wie doet dat nu nog!

Het stofzuigen van een grote oppervlakte is niet alleen een enorme karwei, ook maakt het in vele gevallen veel lawaai en gaat het het stof wegblazen en verspreiden.  Ook met een traditionele bezem heb je hetzelfde effect, je zal ongetwijfeld op het einde van de poetsbeurt een hoopje zand en wat vuil bij elkaar hebben maar dan spreken we niet over het stof dat opgevlogen is en ondertussen al ergens op de vloer opnieuwneergedaald is. 

Machinale schrob/veeg machines? Keep it simple, keep it clean!

Een andere mogelijkheid om een grote oppervlakte te poetsen zijn industriële schrob en veegmachines. Helaas zijn deze machines enorm duur in aankoopprijs en is het ook niet voor iedereen weggelegd om mee te werken.  Verder laat het de vloer nat achter waardoor je de vloer niet meteen nadien kan gebruiken en is het nietop 1,2,3 gebeurd. Het is dus te omslachtig terwijl het eigenlijk heel simpel zou moeten zijn.  

Super aborberende vloerwissers

V MOP

Het antwoord op alle stof en vuilproblemen zijn vloerwissers van goede kwaliteit. Er zijn veel verschillende soorten op de markt te vinden  daarom is het belangrijk dat je voor de juiste vloerwisser kiest. Vloerwissers zijn  stille en wendbare stofvreters, en in vergelijking met andere poetsmiddelen super tijdbesparend en  zijn super makkelijk om mee te werken omdat je er geen onderhoud aan hebt.

De IDEALE vloerwisser

De Ideale vloerwisser helpt je 5x sneller werken en verwijdert meer stof dan traditionele hulpmiddelen. Je werkt geruisloos en neemt moeiteloos alle hoeken en bochten mee. Dankzij het Ideale service systeem heb je altijd propere wissers, zonder omkijken. Verder worden onze wissers op 100 % ecologische wijze gewassen en met biologisch afbreekbare producten behandeld. De vloerwissers zijn beschikbaar in verschillende formaten zodat ze op elke plek inzetbaar kunnen zijn.

Wil je dit artikel delen?

Lees meer interessante artikels die u misschien ook boeien?

Nieuws overzicht