Reinigen en (of) brandvertragend maken van meubilair en stoffen

Plaatsing van zonwering in bedrijven

Uw werkplek aangenamer maken met de juiste zonwering, gemaakt in België, geplaatst door Ideale.

De zon is onze beste vriend, maar ook die kan soms eens vervelend doen. Iedereen heeft wel al eens last gehad van storend zonlicht op het computerscherm tijdens het werk. Met de juiste raamdecoratie is dit zo verholpen.

Licht filteren zodat u een perfect zicht behoudt naar buiten, maar toch ongestoord kunt werken op een zonnige dag?

Verticale jaloezieën (lamellen) of rolgordijnen voorzien van een screendoek bieden dit effect. Screen is een speciaal doek, bestaande uit glasvezel en Pvc, die op een unieke manier het licht filtert. U kan het vergelijken met een zonnebril. Het felle/storende licht wordt aangenaam en het zicht wordt perfect behouden. Screendoeken bestaan in verschillende openingspercentages zodat de lichtintensiteit perfect kan afgestemd worden. Als we er u nog bij vertellen dat screendoeken brandwerend zijn, dan lijkt dit wel de gedroomde raamdecoratie voor elk kantoor!

Licht volledig wegnemen zodat de ruimte geschikt is voor projecties?

Dit kan u bereiken door te kiezen voor verduisteringsstof. Het zijn systemen die een verduistering van de ruimte garanderen. Dit verduisterend doek, zorgt voor een black-out overdag. In nagenoeg elk bedrijf is er wel één of meerdere ruimtes te vinden die uitgerust zijn met dit systeem. Let er ook maar eens op in hospitalen/scholen.

Raamdecoratie waarvan u de lamellen kan oriënteren volgens de gewenste lichtinval en privacy?

Bij verticale jaloezieën is de functionaliteit enorm. Afhankelijk van de lichtintensiteit buiten kan u de lamellen zo oriënteren dat u vast en zeker niet gehinderd wordt tijdens uw werkzaamheden. De keuze van de lamel heeft zeker een invloed. Een zeer transparante lamel zal niet steeds het gewenste effect bieden. U zal ook merken dat deze raamdecoraties ideaal zijn om een zekere privacy te bieden. De specifieke oriëntatie van de lamellen verhindert immers het zicht van buiten naar binnen.

Contacteer ons voor gratis professioneel advies.

Bovenstaande situaties zijn enkele populaire voorbeelden van oplossingen die wij geregeld bieden voor werkplekken. Samen met ons team van professionele fabricanten zijn wij het ideale aanspreekpunt om uw werkplek nog net iets functioneler te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek vrijblijvend wat wij voor u kunnen doen om u totaal te ontzorgen van verhuur + montage inclusief jaarijks nazicht en onderhoud!

 

Nagenoeg alle formaten en afmetingen zijn mogelijk, contacteer ons voor gratis professioneel advies.